dimarts, 5 d’abril del 2016

David Valero i Alejandro de Miguel es presenten al Install party 2016

David Valero i Alejandro de Miguel  es presenten al Install party 2016 amb els  projecte Eficiència Energètica a la Llar i,  Què comporta el fet de voler crear un vídeojoc? http://marsonproduccions.weebly.com/


Des d'aquí els desitgem molta sort.




L’Install Party és una festa a l’entorn de la tecnologia. La primera edició es va realitzar el 8 de maig de 2015, i la segona edició està prevista pel divendres 8 d’abril de 2016, de 16h a 20h.

És una activitat pensada per nois i noies entre 14 i 18 anys que tinguin interès per la tecnologia, o que potser encara no el tenen però volen veure què implica la tecnologia i què es pot arribar a fer. També és una activitat que implica els centres de secundària, per conèixer què s’està fent a ESO i Batxillerat a d’altres centre i què podem aprendre i compartir entre tots.
A més teniu molts Tallers, Xerrades, Criptoparty i Fablab

StopMotion – Aprèn a explicar històries animades amb stopmotion (de 16 a 17h)
Instal·lació de software lliure – Una Install Party no és una install party sense instal·lar software lliure.. porta el teu portàtil i atreveix-te! (de 17 a 18h)
Ulleres de realitat virtual - aprèn a crear imatges estereoscòpiques amb unes ulleres de realitat virtual low-cost (google Cardboard)  ( de 18 a 19h)
Ciència i Videojocs - en Toni Pou ens explicarà què trobem com la ciència inspira els videojocs… a les 17h.
Obrim el mòbil?
–  En Jordi Sierra, de l’empresa Poppox, hackejarà un mòbil obrint-lo davant nostre i ensenyant-nos com funciona per dins… a les 18h.
Anonymous - Què s’amaga d’aquest moviment a la Xarxa? Ens ho explica en Jordi Delgado, expert en privacitat i seguretat informàtica… a les 19h.

Organitzan una criptoparty, amb el col·lectiu CriptopartyBCN! Aprèn seguretat informàtica i a utilitzar recursos encriptats com TOR… de 16 a 19.30h.
Impressió 3D, tall laser… vine a conèixer el nostre espai de fabricació digital, que mourem fins la festa!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada