diumenge, 21 de febrer del 2016

mSchools Co-creation Workshop

 
 
Prop de 500 persones, entre professors i experts professionals d'empreses tecnològiques, s'han aplegat al Centre Comercial Arenas de Barcelona amb motiu dels tallers Edu Hack, una jornada per promoure la innovació pedagògica que incorpori la tecnologia digital.

La consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, i el conseller delegat de GSMA, John Hoffman, han inaugurat aquest dissabte la primera edició de l’Edu Hack, una jornada de cocreació per a docents organitzada per la Fundació Mobile World Capital Barcelona i el Departament d’Ensenyament.

Al llarg del dia, els més de 400 professors treballen en grups reduïts per desenvolupar noves propostes que han de servir per millorar els aprenentatges a l’aula, amb el suport de les tecnologies digitals. Així, es desenvoluparan, de forma col·laborativa, noves propostes i unitats didàctiques per a tots els nivells educatius i àmbits curriculars. Tal com assenyala la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, es tracta de la primera vegada que s’organitza una jornada d’aquestes característiques.

Un cop els professors presentin les seves propostes finals, la intenció dels organitzadors dels tallers és aconseguir que algunes d’aquestes idees es puguin aplicar a les aules en un futur.

Hem format part d'aquest event, i he tingut la sort d'estar amb professionals del sector com Innova.cat, les professores Lourdes i Txeli de l' Institut Doctor Puigvert que ja fan treball per projectes i en Toni de l'escola Aloma. Un equip fantàstic!

I aquí teniu el resum de la nostra feina.


http://mschools.mobileworldcapital.com/edu_hack-mobile-world-congress-2016/

Notícia extreta de BTV:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2016/02/20/tallers-innovacio-pedagogica-docents-mwc-hoffman/
http://www.elpuntavui.cat/societat/article/-/943484-mestres-actualitzats.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada