dimecres, 15 d’abril de 2015

MERCATEC 2015
Un nou dia per conèixer un munt de bones pràctiques, algunes molt XULES. Hem vist robots, drons, estructures, maquetes,...
El nostre modest grup ha estat parlant amb el Director de l'Escola d'Enginyeria de Terrassa, i ens ha engrescat per participar amb més grups de cara a l'any vinent.

Des del CESIRE ens han felicitat per la nostra feina, i la presentació tant formal que han fet, quan han estat a l'escenari. I quan han vingut al nostre stand, els ha agradat les gravacions que les alumnes presentaven a la tablet, i la diversitat de coets.

Ens han gravat per un programa de la ràdio.

I especialment, ens ha fet molt feliços rebre els certificats de participació de mans de la Sots-directora de l'EUITT i d'en Dani Jiménez, siiiii, qui fa els programes de Ciència  (Realitza experiments en 'Dinàmiks' (Super 3) i 'La partida' (TV-3)).

Sols esmentar-vos que alguns dels professors que miraven les nostres feines, els ha cridat l'atenció la gran feina dels alumnes, i no es creien que ho haguessin fet sense ajuda. L'any que ve, si Déu vol, ens ha agradat tant, que ja m'estaven proposan temes pels treballs.


Enllaç: la Vanguardia

Rècord de participació d'estudiants en el III Mercat de Tecnologia del Vallès:

Molt bona feina!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada