divendres, 8 de juny del 2018

Finalistes mSchools


Aquí tenim als nostres finalistes amb el treball Gestiona't.  

                        Helena Martín Marín

                        Biel Cano Nieves

Gestiona't és un prototipus d'una aplicació per a telèfon (app) que funcionaria com un banc de temps. Aquesta aplicació serviria per a intercanviar-nos favors. 

Imaginem que en saps pintar una casa i ofereixes aquest servei a Gestiona't. I un altre usuari  ofereix classes de repàs, o ajudar a portar els teus nens al parc una estoneta per les tardes, o practicar idiomes, o ajudar a reparar roba,... Hi ha un ventall molt gran de possibilitats. Doncs els administradors de Gestiona't ofereixen el servei de posar en contacte a aquestes persones i intercanviïn favors entre ells (o entre d'altres).

Els serveis que s'han dut a terme son valorats pels usuaris, i així, es crea un vincle entre persones, i fa que millori la col·lectivitat del grup.

Molta sort als nostres participants! 

Recordeu que en aquest concurs està obert a tota Catalunya. El programa mSchools és una iniciativa de mEducation que impulsa Mobile World Capital Barcelona  i hem quedat finalistes en aquesta secció es presenten dotze treballs, i aquest dissabte hauràn de defensar-lo en català, castellà i anglès davant de les autoritats de mSchools (representants de l'Ajuntament de Barcelona, de la Generalitat de Catalunya i  de mSchools i internacionals de GSMA)

A tall d'exemple, mireu l'agenda del govern.

 10.00 | El conseller Bargalló inaugura la 5a edició dels mSchools Student Awards. La Farga ( c. de Barcelona, 2) | L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)
El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, inaugurarà la 5a edició dels mSchools Student Awards.

12.45 | El conseller Puigneró lliura premis de la 5a edició dels mSchools Student Awards . La Farga de l'Hospitalet (c. de Barcelona, 2) | L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)
El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, lliurarà els premis de l'App Education presentacions orals i del Vot del públic de la 5a edició dels mSchools Student Awards, que reconeixen la tasca realitzada pels estudiants, docents, escoles i experts durant el curs 2017-2018.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada