dijous, 15 de febrer del 2018

Visita a la incubadora del Tecnocampus

Ahir dia 14 de febrer els alumnes de Batxillerat Tecnològic van anar a veure la incubadora del Tecnocampus. Allà van ser informats de com fer nous emprenedors i com muntar les seves empreses innovadores.




La incubadora és una plataforma dissenyada per acollir nous projectes empresarials, que ofereix una moderna infraestructura plug & play i un portafoli de serveis de valor afegit per ajudar a convertir els projectes en empreses consolidades i competitives.

Van veure altres empreses com Oxygen que dissenya joies amb l'ADN.

FootballAim ofereix  un software com servei per a entrenadors i clubs de futbol, dotant-los un conjunt d'eines col·laboratives per a gestionar i planificar totes les tasques relacionades amb partits, jugadors i equips.
  

Cooperating volunteers Per viure una experiència col·laborativa a Àfrica, Índia i Àsia.

Epinium que treballa amb big data 

Neon Roba per a dona en padle i running

Neix Canal de comunicacio instantani entre l'entitat i els seus membre

Mundiology la seva premissa és Passatgers que deixen de ser turistes per a reconèixer-se com a viatgers responsables i connectar amb la realitat.


S'adreça a emprenedors amb projectes empresarials innovadors i/o de base tecnològica que vulguin enfortir i accelerar el seu creixement durant els 3 anys d'estada a la Incubadora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada